Skip to main content

Dugogodišnjim radom, znanjem i trudom, postigli smo izuzetne rezultate, što nam omogućava svakodnevni razvoj i uspeh prikazan, pre svega, stalnim povećanjem učlanjenih korisnika. Nastojimo da pružimo najbolje uslove i najrazličitije sadržaje na više od 900 m2 iskorišćenog prostora.

VEŽBAJTE SA CILJEM

Poboljšajte izdržljivost, steknite kondiciju i snagu, izgradite mišićnu masu, oslobodite se masnih naslaga, ojačajte kosti i mišiće trbušnog pojasa, optimizujte metabolizam, razvijte veću pokretljivost i stabilnost, dovedite um i telo u stanje bez stresa.

SPORT NE TROŠI, NEGO DAJE ENERGIJU

Naša misija je da svima približimo sport, naročito omladini kako bi svoje slobodno vreme upotpunila na zdrav način kroz fizičku aktivnost i druženje.

MLADI I SPORT

Uvođenje sportskih aktivnosti od najmlađih uzrasta, nosi veliku ulogu u razvijanju fizičkih i psihičkih sposobnosti, samim tim višestruko utičući na zdravlje i dobrostanje.

DEFORMITETI, BOLOVI I SPORT

Ciljanim korektivnim vežbama utiče se na pravilan razvoj, neometano svakodnevno funkcionisanje i prestanak ili smanjenje bolova.

ŽELIMO DA BUDEMO VAŠ IZBOR

Nastojimo da niskim cenama teretana bude pristupačna svima. Imate mogućnost različitih pretplata uz neograničeno korišćenje sadržaja.

Niste još uvek naš član? Pošaljite zahtev ONLINE i ostvarite 20% popusta na prvu članarinu. Odgovorićemo Vam u najkraćem roku.