Skip to main content

Kardio zona

Prostor opremljen trakama za trčanje, statičnim biciklima, eliptičkim mašinama, steperima, konopcima za preskakanje.

Muška sala

Prostor namenjen svim vežbačima, opremljen profesionalnim spravama i propratnim pokretnim rekvizitima u vidu tegova, bučica, šipki, točka za trbušnjake. Sala je klimatizovana, poseduje LCD televizore i pristup besplatnom internetu. Pored sale, nalaze se tri muške svlačionice, opremljene ormarićima u koje možete staviti lične stvari. Takodje, postoje i dva toaleta.

Ženska sala

Zaseban prostor namenjen isključivo vežbačima ženskog pola, opremljen profesionalnim spravama, trenažerom i propratnim pokretnim rekvizitima u vidu tegova, bučica, šipki, rolera, vijača, strunjača i prostirki, balansera, elastičnih traka za vežbanje, stepera za aerobik, pilates lopti. Dalje, u sklopu se nalazi i prostor za aerobik, slobodno izvođenje vežbi kao i kutak za odmor. Sala je klimatizovana, poseduje LCD televizor i pristup besplatnom internetu. U sklopu sale nalazi se svlačionica sa ormarićima u koje možete staviti lične stvari, zatim toalet i tuš.

Protein bar

Izaberite omiljeni ukus iz naše ponude. Proteini igraju važnu ulogu u ishrani. U zavisnosti od inteziteta, redovnim vežbanjem povećava se potreba za proteinima na 1,8 grama po kilogramu telesne težine. Proteinski šejkovi su najlakši način dodavanja proteina koji služe za izgradnju i obnavljanje procesa u mišićima. Brzo delujući protein u proteinskom šejku, nakon fizičkog vežbanja, dovodi do opskrbljavanja mišića potrebnim hranljivim materijama. Tek kada se telu omogući doviljno gradivnih blokova proteina, ono može sebi priuštiti luksuz izgradnje nove mišićne mase.

Prostor za rekreaciju i druženje

Prostor za stoni tenis za rekreativce i profesionalce. Igra zahteva izuzetnu koncentraciju i brzu reakciju. Popravlja koordinaciju, ravnotežu i reflekse. Dokazano – sport koji najviše stimuliše mozak. Kod dece se razvijaju motoričke i psihičke sposobnosti.

Prijavite se za Newsletter

Dobijajte obaveštenja o novitetima, popustima ili posebnim ponudama.

Dugogodišnjim radom, znanjem i trudom, postigli smo izuzetne rezultate, što nam omogućava svakodnevni razvoj i uspeh prikazan, pre svega, stalnim povećanjem učlanjenih korisnika. Nastojimo da pružimo najbolje uslove i najrazličitije sadržaje na više od 900 m2 iskorišćenog prostora.